Monday, January 17, 2011

The journey..



assalamualaikum

The journey! mmg nak gempak jer title blog nie. tp story die x gempak mne pown. sorry..~
actually, i just want to share with u guys about the journey of a petite n captivating girl (gle, pasan!) during her long long long long holidays. hehe! (kisah idop sy laa 2) since i have a very ample time to REST before pursuing my study, instead of working (part time) i have decided to take an intensive English class (which focus more on communication). but it is just only for a month, until this 27th of Jan. so for the next month onwards, what should i do?? full time housewife? still single, x bley jd housewife lg.. hmm.. it's better to think about it later! sigh~

back to the topic, i want to story about my habit after finished the class. hehe!
tepat jam 1 tgh hari (kadang2 tak tepat sangat pown), sy dengan pantas dan tangkas bangun cpt2, say thanks to the teacher n bye2 ckit trus jalan dengan penuh sopan sutun turun bawah g tempat parking keta, start the engine and bkak radio sesedap rasa and start driving with bissmillah+doa naek kenderaan. (perlu ker cite sume step2 tue? huhu) then, part yg paling best ialah asal on the way balik jer mst pewut bunyi2, klu balik umah mmg confirm makanan xder sbb xder sape kat umah 2. sume g skolah and keje. huhu! so untuk menampung pewut yg berjoget2 ala zapin nie, sy sgt2 ske singgah kat tesco g bli big apple donut.. nyummmy~ but i prefer j.co rather than big apple. (kat aloq setaq nie xdak j.co, so layan jer laa apple pown) rse cm dah slaluw sangat balik singgah tesco smata2 utk bli donut, smpai cashier 2 pown dah knal per.. huu~ 


x byk pown bli, 2 jer.. ckup laa utk pewut yg keciq molek nie kn.. :p


taarraaa~ my fav! vanila strawberry and oreo.. :D


muka penat+lapor+mengantok! *dah mcm donut dah rupe*


however, td der ter"grab" something selain drpd donut yg cumey 2. hehe! jennggggg3..~

cooler pad for my lappy. look so childish kn with all those kitties. haha! cumey la~ 

yeahhh.. baru laa matching kn.. pinky2~ ;)

seeeeee.. der lampu sgala bagai.. *jakun* hehe!


kinda messy rite? huu.. later sy kemas yea..


cumey x?? cumey x?? hehe! motif post nie actually nak cite bout my habit yg ske g bli donut, tp ari nie niat terpesong ckit sbb terbeli bnd laen skali. next time nak g carik headphone or earphone hello kitty plak, baru la complete kn? wink2~ so sampai cnie jer laa kot.. thanx for reading my blog.. till da next post.. tke cre guys.. tata~ ;)


4 comments:

gg_selamber said...

uish,mai sni skit..dh lme tak mkn big apple,dh terliur nieh..

ateen fiqah said...

hehe..
nak ek?? cpt laa blk..
nnt ateen blanje sedozen utk kamu.. :p

AChiK said...

tin~~dh berani drive sorg2 nmpk skrg ney,
haisyh, cik pon dh ketagih nk drive ney tin oi~
balik ni dh lupa pa nk pegang stereng mcm mana. haha
btw,xkn belanja azizi sorg ja kot. kena belanja cik sama la. haha

ateen fiqah said...

haha.. dah brani dah..
nnt raya keyta x payah tumpang owg laen dah, bley drive sndr.. :D
belanja cik tnggu cik balik m'sia gak laa. blnja makan kat umah aten.. hehe!