Wednesday, September 21, 2011

Tuesday, September 13, 2011

Monday, September 12, 2011

54 tahun sudah!!!


Assalamualaikum


saya anak MALAYSIA! saya sayang MALAYSIA!
dan saya bangga jadi rakyat MALAYSIA!!!

Happy 54th Independence Day Malaysia!!

^_~

lambat sangat tak aku post entry bout  MERDEKA nie?
but the celebration gonna be on this friday rite? so okey laa kot aku wish lambat2 pown..
hehe.. jom p dataran merdeka jom!!! ;)






Saturday, September 3, 2011

Selamat Hari Raya Aidilfitri


Assalamualaikum

hello kawan2, rakan taulan, sahabat handai segala, hehe!
SELAMAT HARI RAYA U OLLLSSSS :)

I olsss tak tahu nak tulis apa panjang2 biar gambar saja yang bercerita yea. scene nie semuanya di ambil ketika hari raya pertama sehingga hari raya ke-4. mari kita layan... 

 mereka selalu bertanya, "adik sekolah tingkatan berapa dah?" pfffftttttt.. -.-


raya ke-2 di rumah mak su

gigih makan banyak sebab nak tambah LEMAK. hik3~

salam aidilfitri :))

nak pergi kenduri rumah cousin pada raya ke-3

hari raya ke-4

penyambut tetamu yg berjaya. teheee~ :p

itu laa serba sedikit scene during hari raya tahun ini. pix family tak byk/x upload sbb mama n abah tak berapa sehat so mood nak bergambar hilang. mood melayan tetamu jer ada. hehe! tapi alhamdulillah sebab time hari raya mama and abah semakin sehat dan lebih sehat. :)

sekian saja nukilan mengarot saya sempena Aidilfitri tahun ini, hehe!
till the next postttttt~ ;)