Sunday, December 4, 2011

shopPINK WISEly?????


Assalamualaikum

hello there!!!

Year End Sale a.k.a YES is happening now.

i'm one of the "VICTIMS" of this unhealthy event. grrrrrrr~
FRIDAY (2ndDEC2011)
dalam keadaan separuh sedar, aku telah menghabiskan entah berapa hinggit (xnak kira sbb tkot kna heart attack) di ROXY dan jga iSETAN KLCC. banyak sangat kot SALE sampai juling mata yang kecik molek nie, huhuhu!

my peers pown terkena tempiasnya, haha!

 plastic bag bigger than me -.-

mek DILA and mek SAZA pown x ketinggal mendermakan duit
utk mendapatkn barang2 yang diingini, tehee~

nie mencuci mata dekat candylicious@KLCC
sesiapa yang terasa nak bagi choc/candy yg cute n unique kepada insan tersayang
silalah dtg ke candylicious nie.
berbaloi-baloi!! :D

then kitowg had lunch at NANDO's (duit kuar mcm ayaq lg) and makan petang merangkap dinner kat food court (bajet ckit). sampai uia berlari2 dalam hujan menuju ke mahallah, owh sangat romantik rite?? :p

the next day
(3rdDEC2011)
masih lagi dalam keadaan separuh sedar, keluar menonton wayang dengan bestie!


filem : OMBAK RINDU
location : GSC Mid Valley
time : 2.05 p.m

on that day, jalan sambil pejam mata, tetapkan iman kuatkan niat,
KELUAR HANYA UNTUK MENONTON WAYANG, X BOLEH BELI BENDA ALAH LAIN SELAIN MAKANAN! hehe. alhamdulillah, mission accomplished~ ^_~

nie bestie saya
kami kawan sejak dari dalam perut lg! okey tipu -.-
kami kawan sejak tadika sampai sekolah rendah n dapat ke sekolah menengah yang sama but hanya bertahan di sekolah tersebut selama berapa minggu tah, lastly 2,2 insan ini berpindah ke sekolah lain yg berbeza, terpisah kejap. tapi PERSAHABATAN kami x pernah TERPISAH and it will NEVER happen!
set ckit Kak Long~ hehe!

to conclude, skang nie dah dalam keadaan FULLY sedar and tengah confuse untuk membeli/mendapatkan sesuatu yang memang dah lama diidamkan. bajet dah cukup tapi tetiba terasa hesitate plak sbb klu bli skang, benda2 lain memang dah x boleh bli dah. klu x nanti OVERRRRRR bajet! huhu..
what should i do??????? *_*






p/s : ombak rindu best gilaaaaa okey, barang siapa yang plan nak g tgk 2 sila bwk tisu byk2. hik3~


No comments: