Thursday, November 17, 2011

CUAK!!!


Assalamualaikum

hye!!
semalam kan ada satu incident yang berlaku di bilik kitowg (kitowg refers to me myself, n 3 owg kawan yg lain). sedang kitowg semangat berborak sambil makan roti untuk supper, lebih kurang pukul 11 malam tetiba jer lantai kat tengah bilik kitowg nie mengelembung and pecah. bunyi dia macam gempa bumi jer. takot gle kot, huhuhu! memang cuak gle kot. meh nak tunjuk sikit rupa dia yea..

1

2


boleh tahan panjang jugak laa tempat yang defect. tadi baru pegi buat report kat mahallah office. hope diowg akan baiki cepat la. x berani kitowg nak stay lama2 kat bilik 2. nasib baek laa kat compartment kitowg xder jadi pape, just depan 2 jer yang rosak ckit. huuu~


key la, till the next post.
nak siap2 g class plak..
tata ;)



p/s : ari nie ponteng satu class yang awal pagi td sbb mata x mampu nak angkat, hik3~



No comments: