Monday, July 4, 2011

isk isk isk..~


assalamualaikum

hello there! :)
bila mana phone yg telah kita guna setelah sekian lama tetiba buat hal, apa reaksi kowg? mesti dah start thinking of buying the new one right?? ececece.. tak payah nak cover laa..
because THE SAME THING GOES TO ME! hahahaha..


"dah lama kot pkai phone nie, so it's the time to get the new and the latest one"
-monolong dalaman- 
  kowg pown mesti penah pikir macam 2.. KAN???? oppppsss, terCPAS LOCK plak.. hik3~

so, aku pown berangan-angan nak kumpul duit untuk membeli iPhone 4..
teeeehhhheeeeeee.. agak2 bila tahun aku bley dapat yawww??? sbb musabab nak pkai iPhone ialah taksub tgk casing dia yg cumey kiut miut kat pasaran 2.. 
nak tengok?? sila2.. 

cute kn? aku mmg adore sgt ngan hello kitty skang nie.. :D


yg nie lagi super cute!!! nakkkkkkkk!!!!!!! :(

aku tak ada iPhone.. kau ada??? (i should be the other way around, haha) kalau kau ada, x terasa nak derma ker?? *pap pap pap* lempang ckit bg sedar diri. :)

instead of that hello kitty iPhone casing, aku jugak tengah mencari headphone hello kitty. hari tu dah jumpa kat Times Square, tapi tak ada color PINK. huhu. nak pegi kat Low Yat(btul ker eja cmtu?) tapi takot nak pegi.. boleh alasan camtu?? :D

antara ciri2 headphone impian
tomey nye tomey nye.. :p

semaaaaaarttttt okey! NAK JUGAK!!! :(

kalau ada sesiapa yang tahu kat mana bley dapat benda alah yang cute nie please let me know.. huk3~

okey, that's all for now. till the next post..
tata~ ;)




4 comments:

hamizah adam said...

nak pisahkan aten ngan PINK? huh~ HARAPAN jela weyh... jangan pisahkan PINK dengan aten. stay cute aten. :)

ateen fiqah said...

haha.. harapan hanya tinggal harapan..
hehe! :D

~~ nOyuE N wAfiE ~~ said...

wah, comey la...
pink...=)

ateen fiqah said...

hehe.. cumey kn??
pink sgt cumey.. :D