Wednesday, June 29, 2011

shopPINK!!! :)


assalamualaikum

hye!!

disebabkan negeri kedah bercuti hari nie sempena Israk dan Mikraj, maka aku dan adik berusaha segigih-gigihnya membuat muka secumey yang mungkin untuk memujuk mama dan abah supaya bawak kitowg yg bosan tahap xder ayat dah nie pergi ke penang. kalau nak jalan-jalan kat kedah nie dah bosan kot. huhu!

so, mission accomplished!! hehe..
berjaya grab barang-barang yang cantek menarik tertarik debooomm! :p

*gambar-gambar perhiasan*
sebelum bergerak keluar menuju ke destinasi.. haha!
(rsa cm berisi jer tp owg still kata KURUS KERING, hmm.. xpaham2)


I JUST HATE NORMAL PICTURE! hik3~
(nie dalam perjalanan pulang, penat+mental x stabil sbb lapar)

xder apa yang nak cerita sangat pown, tapi terasa nak jugak update so aku post jugak picture yang ABNORMAL 2.. teheee~

sekian! till the next post~ ;)


No comments: