Saturday, June 5, 2010

BFF..

BFF is stands for BEST FRIEND FOREVER.. aaauuuuuuwww~ ^_^
I do have lots of friends but not all of them are BEST! Hmmm.. lets me story a little bit about my BFF.. :)



BFF time kindergarten n primary school.. ;)

Dari kiri, Siti Atikah Ahmad. dia nie actually der gak bau2 PERFUME ngan aku. kira cousin jauh2 laa merangkap jiran satu taman. skang nie dia stdy kat UITM Kedah. dlu kitowg sLaluw men sma2, pnjat pkok sma2, gossip bersma2, suma laa sma2.. tp skang nie dah jrg dpt jmpa coz aku cuti x sma ngan dia nye cuti. huu~

Yg sebelah knan pLak, Nurul Farhana Roslee. I call her Kak Long sbb dia anak sulong dLm family dia.. :D Kak long nie knal time kat tadika n then msuk sekolah rendah yg sma, dOwk class yg sma smpai laaa drjah 6. Skang dia stdy kat UKM Bangi. nie pown dah lma sgt2 x jmpa, hnya fon n FB jer yg mnjadi penghubung.. :(


kwn2 time kat high school.. ;)

Side kiri aku 2, nama nye Nurul Wahidah Mohd Nasir. Dia nie muda staun dr aku coz dia bdk lompat. (bkn katak okey) alaa.. bdk lompat yg amik ujian time darjah 3 tue.. skang nie dia stdy kat UITM Arau, Perlis.

Sebelah knan aku pLak ialah Asna Zahidah Omar. Si gadis ayu nie time kat skul dlu menjadi idaman kaum2 adam, senior2 pown der.. waahhhhh~ terhangat di pasaran laa ktakn, hehe! yela, sape x minat kn owg yg penuh ngan kesopanan n kesusilaan nie.. bangga i jd kwn u asna.. :D skang nie asna bLaja kat UITM Shah Alam.. (bakal Doc 2, jimat duet nNt nak bLi ubt) hehe..

kat skul dlu kitowg digelar WAFANA. WA stands for Wahidah, FA stand for my name Fatin, n NA for Cik Asna keyta yea.. kitowg mMg ska bkepit sma2.. nak g class ker, mkn kat DM ker, riadah ker, outing ker.. mcm2 lg laa.. we always share everything anything together. thanx for being such a BEST2 friends my girls. 
I LOVE BOTH OF U SOO MUUUCCCCCCCCCH~




zaman2 persekolahan.. miss u'll a lot~


saat2 genting ketika exam smakin hampir, maka inilah jdnye.. :p

Dzuha, Unna, Iffah, Kak Chik, Atin Nadia, Jannah, Surya, Ena, Pipah n yg len2.. (x dpt laa nak list suma nama, rmai sgt.. huu~ sowey yea) I feel very lucky to know all of u n be friend with u all.. Sy windu kamu suma taw.. huhu! bLa laa ek keyta dpt berkumpul rmai2 cm dLu2 lg?? REUNION PLEEZZZZ~ :(




nie pLak roommate i.. ;)

Siti Sarah Abd Salam nama nye.. Cik Sarah nie owg Perak. Tabiat mak cik nie yg pling aku geram skali ialah sSh sgt nak kejut bgn tdo.. haish~ klu dia dpt tdo x ingt dunia dah mak cik nie, hehe! dia jgk menjadi tmpat aku brkongsi segala ska n duka sejak aku kat bLaja kat IIC nie.. weeee~ thanx for being such a good listener wlaupon kdg2 nasihat ko 2 x bLey pkai pown.. haha! syg kamu sarah.. :)

Hmm.. 2 jer laa serba sedikit kisah tentang BFF aku yea.. Mereka adalah sebahagian drpd insan2 yg terpenting dlm hidupku ini.. ceewwah~ ayt.. hehe! although some of them are far apart but our friendship still remain unchanged  as long as we keep each other tightly in our heart. sekian sja utk kali nie..
wassalam.. tata~ ;)

No comments: