Thursday, October 13, 2011

Choc Fair!


Assalamualaikum

hye kawan-kawan serta rakan taulan sekalian.
 last weekend di UIA nie ada convocation festival. sesak terok kot. dah macam kat tengah2 KL. then during convest 2 banyak laa yea kedai2 yang mmg banyak jugak melenyapkn duit dari purse/wallet masing-masing. teheee~

tapi yang paling best ialah chocolate fair!
started on 9th until 12th Oct, which is smlm dah abih, huhu!
choc kat situ semua harga berpatutan dan nyummy~
mostly choc 2 homemade by malaysian/islam :)

let the choc do the talking, hehe!

 

choc yang ada teddy nie mmg menggugat iman >.<

 choc upin ipin pown ada taw.. sedap3~ hehe

nie bukan orang bagi yea, nie beli untuk diri sendiri tp macam sayang nak makan, huu~

kalau nak tahu, i just spent RM15 untuk semua choc kat atas 2.
murah kan?? so untuk gigi yang KUAT dan badan yang SEHAT, sila lah makan choc banyak2. dan untuk mendapatkan senyuman yang manis pown bley makan choc banyak2 jugak. hehe! :p




last but not least, picture with Datin Norjuma Habib kat kedai tudung dia aidijuma :)
but sorry sebab gambar x clear sangat since kitowg pakai phone's camera jer, dslr xdak duet nak bli,and semua muka lapar+penat berjalan nak pegi stabaz kat convest hill nie, huu~ gigih kan kitowg?? :D

sekian saja untuk kali nie..
till then!
have a nice day peeps~ ;)



No comments: