Friday, April 22, 2011

Okey FINE!!!!


assalamualaikum..

hello guys! 
ari nie emo ckit sbb der something yg sering sgt terjadi n terjadi lg ari nie n i just can't take it anymore.. cewwaaahhhh.. gedix laa sgt kn.. cm dasyat jer bunyi, padahal xder laa trok pown.. cuma dah x larat nak dgr n jwp jer.. hehe!

i admit that i'm a small/petite/KURANG TINGGI/kerempeng/x cukup berat lg per ek, pape jer laa yg sewaktu dgnnye. so, dgn berbekalkn ciri2 fizikal yg sebegitu maka rmai insan2 di luar sna yg beranggapan aku berumur lbey muda dr umurku yg sebenar. okey fine! sigh~ 

back to the story, ptg td dgn niat yg suci murni kuar laa nak g blikn buku2 rujukan utk adk kesayangan *erk* yg bakal menduduki Peperiksaan Menengah Rendah pd tahun ini. bertemankn my lovely mother, dah lpas pilih2 bku mne yg ptot then nak g bayar laa kn. aku pown beratur laa, pas2 dah smpai time nak bayar.....

akak cashier : adk ada member card x?? (smbil menghadiahkn senyuman)

me : x ada. penah.... (blum sempat abihkn ayat lg)

akak cashier : klu cm2 adk buat la skang. nnt akak bley bg 20% discounts.

me : bkn klu nak wuat member card nie dia der limit umur rite??

akak cashier : yea, dr umo 12 smpai 18 tahun. adk nak buat x?

me : erk~ bla bla bla bla bla....

okey, dah dpt tangkap x per yg aku nak luahkn?? 
HELLO! I'M TURNING 21 OKEY!! i'm not underage anymore... grrrrrrr~
dah slaluw sgt owg salah phm. even my mother's friends pown kta aku nie anak bongsu.. huhu! tp ske jgk klu btul2 jd anak bongsu.. hahaha! pas2 soklan yg slaluw owg akan tnya kat aku, bwu abih spm ker? sekolah mna skang??? huh???????????????? sabar2~

pape pown sgt bersyukur sbb dikurniakn tubuh bdn yg kecik walaupown kurang tnggi tp still senang nak cari baju. pas2 klu kat tmpt yg sesak2 or lorong yg sempit2 i still bley selit2 yea.. hahaha! :p

x ckup MATANG ker muka nie smpai owg kte still bdk skolah lg??
huhu!

sekian saja luahan perasaan utk post kali nie..
tata~


7 comments:

ena meina said...

hehe..xperlah aten,nmpk muda..
even ena pon,ade mak cik2 tyer
spm ek skung?ank no 2 ker nh?haha
rase bngge sbb ade owng ckp cm 2,yeah..ak muda
adik ak zahir,dh tua..haha..tnggi lg dr ak,pdn mke..haha..(p/s:-sikit jaat lah..:))

ateen fiqah said...

yeahhh...
kte amik dr sudut positif, awet muda!!!
hehe.. tp 2 laa.. dah mls nak jwp soklan yg sme jer..
kang iyekn jer nnt menipu plak.. haha!

:: fatin nashwah :: said...

hehe..xpe ateen..
kecik tndanya CUMILLLL...!! ;)

ateen fiqah said...

hehehe.. indeed~ so true!!!! :D

Siti Nur Izzaty said...

hehe~ tecik tecik kan cumeyL?
klo penat sgt nak jawap, iyekan je..
dpt rate murah tiap kali jenjalan..
hahaha~ tp nk tgk muvee 18 thn keatas,
sila bawak sy..hehehehe~
sbb sy much more matang kot. ;P

ateen fiqah said...

hahaha.. zaty, ari 2 aku nak tgk movie
cite antu yg thai nye kot.. ngan sape tah x ingt, tp aku laa yg beratur nak bli tiket 2 then abg 2 tnye "btul ker umo awk nie dah lbey 18??" aku dgn bengang nye kte kat die, "nak tgk ic ker???"
hahaha! stressss owwhhhhh~

Siti Nur Izzaty said...

hahahah~ kesian ouh!!
mesti la abg tu tak caya. haha~ tecik!!
lenkali b4 beli, gantung ic kat leher dulu.
and if tak pon tampal kat dahi,
"i'm turning 21 okey! and this is my IC"..

hahahaha~ jgn stress sgt. agagaa~ =)