Thursday, March 17, 2011

Hangout!



assalamualaikum

aloha!!! hehe.. last week, sy der kuar ngan rakan2 sebaya pegi berjalan2 di tepi muara.. huh??? tetbe jer kn.. actually last week g uruskan hal yg berkaitan ngan masa dpn (fuyooo), so der msa yg lbey2 2 g laa kuar jln2 ngan rakan2 seperjuangan.. ;)

kitowg g lunch kat Nando's KLCC. pdhal da day before that sy dah g mkn kat nando's, nseb baek bajet x lari klu x penat gak laa nak kejar blk. hoho.. kitowg g ari jumaat, mmg rmai laa manusia2 time lunch kn.. gigih jgk beratur pjg2 jnji dpt mkn nando's.. 
(my fren mngidam) hehe!

nie laa rakan2 sebaya sy.. sgt cumey mereka! ;)


saya n mirae.. hehe! 
to mira : xmo cdey2 dah taw.. klu cdey jgk kne blnje ateen nando's next time.. :D


nie traveler yg sesat.. owg swuh blk die g jln2.. gagagaga~


lps jln2 ngan diowg nie supposedly dah nak kne gerak g LCCT sbb mlm 2 nak blk aloq setaq, but then gigih la plak nak g carik kasut Vincci yg berkenan d ati tp xder saiz kat pavilion ari 2.. so sy decide g Mid! kat KLCC, vincci die dah ilang entah ke mne dah.. actually kat pavilion dah grab 1 psg, tp still x puas ati sbb the other one lg cute.. hoho! dah smpai kat Mid trus jer g Vincci sbb xmo terpesong niat, hehe! tp luluh hatiku ini sbb yg tnggl saiz besar2 jer, utk kaki yg kecik molek nie xder.. huhu! *skali lg redha* :(

 nie kasut yg grab kat pavillion.. *merah nye mak ngahhh* :p
yg xder saiz 2 ala2 cmnie la jgk tp color light blue.. lg sweet, huhu!


after 4 p.m dah gerak ke KL Sentral, solat sume dlu before naek bus g LCCT. kat situ smpat lg shopPINK, haha! sy TERbeli skirt labuh yg sgt sweet cm eskrem color die.. hehe! i likkkkkeeee~ lps jer tersedar yg dah nak dkt pkul 5.30 so cpt2 trun n naek bus g LCCT, tp jln laa plak jam, hoho.. nseb baek smpai TEPAT pd msanye.. klu x blk kedah jln kaki laa jwpnye.. heee..

disebabkn flight delay for 1 hour, so sy smpai d aloq setaq around 9.30 p.m.
huhu! pape pown alhamdulillah.. selamat smpai dgn cumey nye di umahku syurgaku.. :)

sekian wassalam!


p/s : sowey sbb agak lame cite nie coz yg happened last week nye, skang bwu sempat nak post.. sigh~ :D

6 comments:

Siti Nur Izzaty said...

mira sedih sbb ikot zaty la tu. hehe~

ateen fiqah said...

hehe.. xpyah laa kowg nak cdey2..
tenyum2 sokmo itu lbey baek.. :)

Siti Nur Izzaty said...

huhu~ insyAllah..doakan kitorg..

gg_selamber said...

mner skirt labuh,nk tgk n see ;)
(ke dh tunjuk,tp rse tak,ehm)

AChiK said...

amboi!!merah nye makngah!!hehe...
nk kasut vincci jgk!!rindu la~~hehe

ateen fiqah said...

mr ajiji : hehe.. sebokk jer die..
nak tgk kne blk m'sia dlu laa.. :p


kak chik : yeahhh.. merah youuu.. haha!
xpa cik, nnt raya blk kn?? keyta p shoppink kasut raya kat vincci.. sgt berpatutan.. :)