Monday, October 1, 2012

a day at Universal Studios Singapore :)


Assalamualaikum

ehemmm2.. check2 1 2 3.. hehe!
 it has been a long longgggggggg time since i updated this abandoned blog. hewhewhew~
*lazy much*

to make the story/post short, i just wanna share my experience visiting Universal Studios Singapore last week. went there with Mr Kegemaran and also his kaum kerabat. last minute plan punya keja nie (tp niat nak pegi sana mmg dah lama) but we did enjoy the day.
super duper awesome! ;)


marilah menikmati serta menghayati setiap gambar di bawah kerana di setiap gambar ada lagunya ceritanya :p



the entrance :)

 first thing to ride is transformer! 

naik 2 kali transformer nie sebab super awesome! :D

next roller coaster yg bikin jantung wa nak tercabut >.<

 welcome to Far Far Awayyyyyyy~




macho kn?? haha :p

ancient Egypt

 seriously mamat blakang 2 nsome hehe :D

si adik n abg nie tgh training nak buat part time kat uss :p

in front of the new york library 

 blakang 2 kereta kitowg yg diberi nama bumblebee :p

with the optimus prime yg gagah perkasa hik~

after having a late lunch, layan performance diowg yg mcm twins nie.
then kami pown keluar dr uss menuju ke maritime museum plak (padahal time 2 museum dah nak tutup dah) :D

 last but not least, activity kitowg kat maritime museum nie ialah buat kapal kertas hehe
but brg2 dekat museum nie cheaper n affordable as compared to uss.  
(uss kot, HARUSLAH mahal huuu)


maka dengan itu tamatlah sesi bercerita melalui gambar2, hehe!

tke cre, tata~


p/s : maaf sbb mmg byk gle letak gambar n cerita ckit2 jer sbb mmg aku dasar pemalas nak update blog n i have no idea ;(




No comments: