Sunday, June 17, 2012

Family Outing


Assalamualaikum

it has been a while since i last updated my blog. 
actually memang malas nak update pongg sbb ketandusan idea mahupun cerita yang boleh dikongsikan bersama. ecehhh~ so sekarang sedang ber"semester break" selama 2 minggu dapatlah aku menikmati dan memanjakan diri bersama family tersayang di rumah yang terbestttttt.

semalam me and my family went to penang. plan asal nak ke langkawi tapi tetiba x jadi maka bertukar ke penang and visited bukit bendera. my last visit at bukit bendera ialah around 15 years ago. haha banyak sgt yang dah berubah. tempat dia cantek and quiet sejuk feeling like in cameron highland. heee~ here are some photo of us during the visit :)

cabel car punya lane 

view on top of the mountain :)

i wish i can have an english style house at this kind of environment. it looks ohsemmmmm!

abah mama with si gemukss :p

 mama and her only daughter

still not ready but mama dah snap so candid yoyyyy~ 

 after visiting bukit bendera, its time for shoppingggggg! hehe melencong ke queensbay mall plak. but i didnt buy anything because nothing yang berkenan di hati. mama abah and acik jer yang membeli belah. me is sad. sigh~

me love them much!

last but not least, feeling2 ombak rindu jap. haha!


tue jer laa yang dapat diceritakan didalam post kali nie.
(padahal x cita pongg, pix jer lebey :p)

till the next post, toddles~ ;)





No comments: